Onsdags Uppdatering!

Hejsan!

Gott nytt år och välkommen till första uppdateringen 2015!

Isberg!
Kapten Brus har under sina äventyr på de stora haven noterat att det saknas en stor bit is ur ett isflak, och att den stora isbiten nu är på väg rakt mot Jorvik! Enligt Brus beräkningar kommer den stora biten is kollidera med kustlinjen i närheten av De glömda hedarna denna vecka! Vi tror att Brus kan ha svalt alldeles för mycket saltvatten på senaste för att kunna se klart, då han även verkar tro att det befinner sig folk på isen! Kaptenen är också säker på att isflaket kommer flyta iväg igen lika fort som det kom, så du har bara en vecka på dig att ta reda på vad det faktiskt är som händer...! br>

Sjötokiga Kapten Brus har skådat detta isiga galenskap precis utanför Jorviks kust och det rör sig hitåt!

Sött på isen...
Vi är inte helt säkra men vi har sett i vår kikare att det verkar finnas några små sötnosar där ute på isflaket...Kanske kan du höra ljudet av några flapprande fenor? Under en kort stund har du chansen att lista ut ifall det är dags för ett bedårande tillägg till din Star Stable-familj, så skynda ner till isen och ta reda på vad som försiggår innan det är för sent!


Vad är det för små sötnosar ute på isflaket?

Jag önskar det kunde vara jul varje dag!
Vi låter er fortsätta glädjas av alla roliga juluppdrag, så om du inte är riktigt redo att släppa taget om julen än så har du chans att lägga vantarna på några riktiga fina julbelöningar ända fram till den 21:a januari!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har haft ett mycket lyckat nyårsfirande då de såg på alla era vackra, sprakande fyrverkerier, och nu känner de sig redo att börja arbeta igen! De har börjat sätta upp sin marknad i Silverglade och är klara att öppna upp om en vecka!

Erbjudandena i Star Stables presentbutik varar inte för alltid!
Flera av er har redan hittat till vår presentbutik och fyllt på sina Star Coins-lager och bytt upp sig till Lifetime-medlemskap, men för er som inte ännu tagit chansen kanske det är dags nu eftersom presentbutiken inte kommer att vara för alltid…!

Våra magiska julerbjudanden kommer att upphöra måndagen den 12:e januari!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback